diumenge, 8 d’agost del 2010

Dia 8 d'agost. Volem cap a Sidney.

Ens desplacem a l'aeroport d'Adelaida per agafar el vol de Tiger Airways.
Una vegada hem facturat ens trobem que hi ha problemes amb l'avió i s'endarrereix el vol, 2 hores gairebé.
Sort que ja ho tenim tot fet avui!
Fem el ronso per l'aeroport, una mica d'internet, una mica de shoping, una mica de jeure.
Tot xafardejant veig que retiren l'avió que teníem just al finger, i al cap d'una horeta n'arriba un altre de buit. Aquest deu ser per nosaltres.
Efectivament aviat ens comencen a cridar per embarcar.

Un cop arribem a Sidney busquem la millor combinació possible per arribar al backpacker.
Primer AirportLink fins a Central Station, canvi de línia i baixarem a KingCross, segons sembla a 100 metres de l'Original BackPacker que ens acollirà la darrera setmana fora de casa.
Ha passat mitja horeta des de que vam tocar terra i ja estem a l'habitació del hostel, compartim lliteres amb dos nois italians molt simpàtics a primera vista, estan treballant per fer diners i tornar a voltar una mica més pel país.

Tenim gana, baixem carrer avall, tal com ens ha indicat l'Stefan, jefe de l'Original i després d'agafar unes escales ja estem a nivell de mar.
Fem una queixalada al famós Harry Cafe de Wheels, una icona de Sidney tal com prega la seva pàgina web, on grans personatges (Jerry Lewis, Brooke Shields, Olivia Newton John, Elton John, ...) hi han fet una mossegada en algun moment.
No som grans, nosaltres, però no volem ser menys.
Jo em cruspeixo un hot dog i la Mar un autèntic pies and peas. Una pasta de pésols acompanyada de carn en una cassoleta de pa de brioix.

Una vegada menjadets seguim caminant tot vorejant un parc i ja veiem el Pont de Harbour i l'Òpera House al fons. Una imatge tantes vegades vista a la televisió i fotografies que ara la tenim davant els nostres ulls, és realment impactant.
Seguim vorejant el Parc i pel costat de l'aigua arribem als peus de l'Opera House, podem veure i tocar fins i tot les plaques amb les que estan formades les diferents cúpules.






Més endavant hi farem un tour per conèixer més obre aquest edifici proclamat el 2007 patrimoni de la Humanitat.
Podem observar també com s'aixequen els edificis financers al fons de la badia.Està tot molt animat, ens adonem que és diumenge a la tarda, gairebé no sabem el dia que vivim de tan rodar.
Ens aturem una estona en un mercat d'artesania que fan davall del Harbour Bridge, per la zona de The Rocks.
Soparem i anirem cap a les lliteres per demà poder patejar-nos el màxim de llocs.