dissabte, 24 de juliol del 2010

Dia 24 de juliol. Cairns.

Teníem previst un vol escènic per la Barrera de Coral, però el dia s'aixeca plujós, tal com ens varen preveure, per tant, impossible de volar. Ohhh, petita desil·lusió, però el temps és el que mana.

Aprofitem el matí per anar al mercat de fruites i verdures que obre tres dies a la setmana. Està molt bé, productes de la terra i en la majoria de parades, els qui despatxen són asiàtics. Molta gent comprant doncs hi ha molt per triar i remenar.



Seguidament anem cap a un centre comercial que ja havíem vist el primer dia, avui ens hi passem unes hores remirant.


Hi ha rebaixes, però els preus no són pas massa engrescadors. Ens crida l'atenció una marca de roba de fitnes que mai havíem sentit, Lorna Jane, té un disseny molt novedós.

Hi ha artistes que van tocant en directe en un dels espais i força gent comprant, recordem que el dia és lleig per estar al carrer.




Just davant del centre comercial, trobem un bar amb una pinta dubtosa, però del que surt una música en viu prou captivadora, anem a posar-hi el nas i trobem aborígens i turistes escoltant un grupet que toca força bé, són les 4 de la tarda i hi ha marxa ja per Cairns. Alguns, cervesa en mà, ja estan una mica begudets, altres només mouen el peu al ritme de la música.

La noia amb qui em concertat part de les excursions, la Maria Marcelo de Cairns Unlimited, ens ha trucat al matí per anar a fer un cafè al no poder realitzar el vol per la gran barrera degut al mal temps. Ens passa a buscar amb el seu cotxe i passem una estoneta amb ella i el seu nen, el Nico.


Més imatges de Cairns



www.flickr.com








francesc.farre's items tagged with cairnsMore of francesc.farre's stuff tagged with cairns