dijous, 22 de juliol del 2010

Dia 22 de juliol. Cairns. Cape Tribulation i Creuer pel riu Daintree.

Avui toca ruta.
Ben aviadet pel matí, cap a les 6, ens passa a buscar el camionet de Billy Tea Bush, que juntament amb 5 persones més ens durà a fer el tour per la costa i riu.
El guia, en Mack, té un anglès ben rebregat, ufff... quina feinada a entendre'l. Ens endinsem al Daintree Park després de travessar el riu Daintree amb un ferry. Parem al Mirador d'Alexandra, hi ha unes vistes de postal, més tard penetrem per uns passadissos enfustats per la selva tropical. Alts arbres fan gairebé impenetrable la llum a la base, on diferents plantes tracten d'enfilar-se fins a la tan anhelada claror. Ens crida la curiositat unes fruites blaves que es veu que menja una au negra amb el coll blau, de les més grans del planeta que es diu Cassowarie que només habita aquest continent. Pel dibuix sembla treta del Jurassic Park. No n'hem vist cap, però diuen que en volta per aquests boscos tropicals.


Us posem un video que hem trobat, més endavant si que en vàrem veure, ja us ensenyarem les imatges.

Parem a fer un banyet en un riu, on el senyal de perill cocodrils és ben aprop, però en Daril ens comenta que en la part on ens banyem no hi ha cap perill.


Visitem la platja de Cape Tribulation, on es veu que el Capità Cook va iniciar la conquesta del continent australià, i on va tenir problemes degut al corall per desembarcar-hi al seu temps.
La platja és preciosa, manglars, muntanya i mar es fusionen en un. El bany és prou perillós es veu, hi ha molta medusa i cocodrils que habiten per la vegetació propera. Val més esperar a la dutxa de casa per mullar-nos.

Anem cap a una cabana on toca menjar, però abans podem compartir una estona amb els cangurs i wallabis que hi ha al costat. Ens fem les fotos de rigor tot tocant als animalets, quin pelatge més suau tenen els cangurs, no ho hauria dit pas mai. Els hi donem pastanaga i caram com se la mengen.

Ara ens dirigim cap al riu Daintree per fer el passeig fluvial, a veure si tenim sort i veiem alguna bestioleta.
Primer sembla que no tenim el dia, ens comenta el patró de l'embarcació que ahir van veure no sé que, que la setmana passada també van topar-se amb no sé quantos.
Finalment si, comencem a veure algun ocell rarot, un parell de serps cargolades per les rames, un petit cocodril damunt d'un tronc i finalment si, un CROCODILE majestuós, aquest si que semblava dels de l'Steve caçador de cocodrils.