diumenge, 25 de juliol del 2010

Dia 25 de juliol. Volem cap a Darwin.

A les 10 del matí tenim llogat el trasllat cap a l'aeroport per agafar el vol amb JetStar que ens aproparà a Darwin, gairebé 3 hores de vol, 1.634 km. Toquem terra Darwiniana, truquem al BackPacker que hem llogat i diuen que no poden venir a buscar-nos a l'aeroport, llavors toca buscar-se la vida per arribar a la ciutat. Trobem el shuttle Airport i comprem l'anada i la tornada per quan marxem, 4 dies després.Melaleuca On Michel Backpacker al nostre davant, es troba al carrer principal On Michel Street, disposa d'una piscina a la planthi ha un ambientàs pel carrer bestial, la xafegor també és gran. Fem el check-in i cap a l'habitació ens dirigim, avui toca compartir. Tres lliteres de dos, algunes ocupades, altres lliures, ens apoderem d'una bastida de dos.Anem a fer un vol per la ciutat. Trobem que tot es concentra en un sol carrer, uns quants garitos amb música, molts locals per fer una menjadeta i molta gent pels carrers.
Fa molta xafegor, rondem els 35 graus. Sort en tenim que a l'habitació tenim aire condicionat.
Entrem en un dels pubs i la gent està prou animada, ens sorpren que tothom sap la lletra de les cançons, és clar... parlen anglès. Jo també entenc les cançons de Manolo Escobar, Estopa o els Pets, jejejeje...

Tot passejant pel carrer ens crida l'atenció una tenda on exhibeixen imatges del fotógraf local Paul Arnold, realment són instantànies impressionants, en prenem nota per fer-hi una ullada per internet.

Demà, ben aviat ja ens toca la primera excursió contractada. Són tres dies de sortida amb un tot terreny fent nit en tendes de campanya.