dijous, 5 d’agost del 2010

Dia 5 d'agost. De Portland a Adelaida.

Ens aixequem al matí, xafadets per la pila de quilòmetres que portem a l'esquena i pel munt de mantes que teníem al damunt.
Sortim fora i les vistes són espectaculars, verds camps i ovelles que els taquen a dreta i esquerra. Llàstima no haver-ho vist ahir nit, potser hauríem dormit més contents.
Deixem la clau de la mega mansió als padrinets i de cap al Nissan Tiida, fem tirada fins a parar a esmorzar en un supermercat.Hi en 6 horetes ens plantem a Adelaida tot travessant immenses plantacions de vinyes, mentre el temps va canviant, ara plou ara fa sol.A mida que ens atansem a Adelaida la circulació va augmentant, però res exagerat, en un obrir i tancar d'ulls estem al centre de la ciutat tot seguint a la Marta (GPS). Abans d'anar a tornar el cotxe utilitzem el GPS per ubicar-nos i saber on demà haurem d'agafar el bus que ens portarà a l'excursió de Kangaroo Island.
Descarreguem les maletes al backpacker YHA, molt cèntric i que fa bona pinta també.Tot seguit anem cap a tornar el cotxe, li fan un cop d'ull a tot ell i corroboren les nostres afirmacions, està impecable, ni una rascadeta, només amb 1300 km de més.
Donem un tomb per la ciutat, està molt bé, molts edificis de l'època victoriana i grans parcs per passejar, tònica bastant general a les ciutats pel que hem anat veient.
Fem una volta pel barri xinès, hi ha un bon sortit de comerços asiàtics.
Tot voltant ens crida l'atenció la manera peculiar de fer fila a les parades de bus, potser és que som de poble, però jo no ho havia vist mai abans. De costadet i mirant cap al carrer.

Un cop sopats anem cap a dormir, demà a les 6 del matí tenim la sortida cap a Kangaroo Island, dos nits a rondar-la més.