dimecres, 28 de juliol del 2010

Dia 28 de juliol. Kakadu. Ubirr

Tot sortint del campament en Daril ens ensenya l' Hotel Gagudju Crocodile que vist des de dalt té la forma de cocodril, podeu veure'l tot seguit.

El matí el passem a Ubirr, formació rocosa a la plana de Nadab, on es troba una àmplia representació de l'art aborígen.Als aixoplucs que formen les roques es veuen clarament les pintures datades en més de 40 mil anys que representen activitats quotidianes dels aborígens, així com codis de conducta, animals i plantes.


Ens enfilem a les parts més altes per veure la planúria que en època de pluges queda totalment inundada, passant a ser com una illa on ara estem situats.


En aquest paratge també es van filmar algunes escenes de Coodrilo Dundee
Abans de dinar i fer via cap a Darwin anem a refrescar-nos, no sense abans fer una caminada, sempre toca caminar, ja ho veieu!!
Ens enfilem fins a dalt de tot del salt d'aigua de Gunlom Falls, on ara que gairebé no baixa aigua i ens podem banyar en unes piscines naturals prou curioses.

Després baixem per banyar-nos on cau l'aigua del salt. Com que el dia era ben calent donava molt bo poder-se capbussar en aquestes cristal·lines aigües.

Ara en Daril ens informa que ja anem cap a caseta, a Darwin, uns 500 km de camins i carretera!!!

Amb música dels B'52 i la marxa de la Julie, la Deborah i la que tocava la bateria (no recordo el nom) es fa el viatge molt amè.