dissabte, 7 d’agost del 2010

Dia 7 d'agost. Kangaroo Island. Remarkable Rocks.

Una vegada ben esmorzats, avui he provat el vegemite, del que tant ens van parlar les noies australianes de l'excursió per Kakadu, i que voleu que us digui... quan pugueu feu-li un tast. Té un gust difícil d'explicar com a saladot.
Els australians s'hi suquen les torrades de bon matí, com si de Nocilla es tractés.
Ens passa a recollir el guia i visitem una granja d'ovelles i una d'abelles, la Clifford's Honey Farm, on ens ensenyen com elaboren els productes i miren de vendre'ns alguna cosa.
Ens fem el murri i només tastem els formatges i els diferents tipus de mel que fan.
Com a curiós destaquem que tenen un tipus d'abella, la liguria, que fou introduïda des d'Itàlia i que avui només existeix com a espècie pura a Kangaroo Island, produint una mel d'una qualitat exquisida.
En aquesta imatge un parell de "zánganos" que pul·lulaven per allí.

Acabem el matí visitant les Kelly Hill Caves, que agafen el nom d'un cavall que van perdre i que s'havia enfonsat dins aquestes grutes naturals.

Ja només ens queda la visita a Flinders Chase National Park, on primer veurem al peu del far de Cape de Couedic, i després de baixar unes escales per una pasarel·la de fusta l'Admiral Arch.
En la imatge s'aprecien un seguit de foques baikals
que prenen el sol damunt la roca calenta

i després d'un petit recorregut amb autocar les Remarkable Rocks davant nostre.
Ens impressionen força les formes que han adoptat les roques flagel·lades pel vent i l'aigua. Les Remarkable Rocks són una vegada més espectaculars.



Encara ens tenen una sorpresa més abans d'abandonar Kangaroo Island, diu el guia que tindrem temps de passar a veure com donen menjar als pelicans de Kingscote.

Caram noi, quin "buche" que tenen.

I com no podia ser d'una altra manera ens acomiadem de Kangaroo Island, una illa plena d'animals, amb una preciosa posta de sol.