divendres, 6 d’agost del 2010

Dies 6 d'agost. Kangaroo Island. Sealbay.

Amb el Bus SeaLink, que surt de l'estació d'Adelaida ens dirigim cap a buscar el ferry que ens traslladarà a la tercera illa més gran d'Austràlia després de Tasmània i Melville, Kangaroo Island.Tornem a passar força fred, el recorregut del Ferry i l'autocar que ens rep sense aire calent de cap manera, només tenen aire condicionat ens diuen.
Visitem la granja d'Emu Ridge on destil·len l'eucaliptus, observem el mètode i els productes finals, des d'oli a xampús, crema de mans, mel...

Trobem dins la botiga on vénen els productes a Luna, una petita canguro que va ser trobada a la panxa d'un cangur atropellat a la carretera. La van recollir i fins als 18 mesos l'estan criant com si encara fos al ventre de la mare, ara té 12 mesos i de tant en tant ja surt a fer tombs pel voltant però sempre torna, fins que d'aquí uns mesos, ens expliquen trobarà companyia i ja començarà una nova vida.

Un cop hem dinat ens toca assistir a un espectacle d'aus, en plan Port Aventura, observem àguiles i altres animalons ben de prop, ens expliquen una mica el seu comportament i habilitats de caça.
Més tard vàrem visitar un centre de conservació de fauna on podem fotografiar animalets de tot tipus, sobretot ens fan gràcia les espècies autòctones d'Austràlia, com els koales, cangurs albins, wombats, wallabies, cassowari, que no vam poder veure als boscos de Darwin.




Acabem la tarda a Sealbay, a la costa sud-oest de la illa, on caminem per la platja al costat dels lleons marins que reposen, ens expliquen que pesquen duran 3 dies i després en reposen uns altres 3. Potser ho tenen més ben muntat que nosaltres, no??

Avui farem nit a Kingscote, una bonica vila costanera on al Motel Seaview estem la mar de bé, amb unes vistes impressionants des dels finestrals.