diumenge, 18 de juliol del 2010

Dia 17 de juliol. De Barcelona a Cairns.

Sortida de Barcelona amb vol d'Spanair destinació Frankfurt.

Un cop a l'aeroport del Prat, 7 de la tarda, ens anuncien que el vol porta retràs de mitja horeta, cap problema si només és mitja hora, doncs tenim 2 hores a frankfurt per canviar de Terminal i agafar el vol cap a Singapore.
Arribem a Frankfurt i sense problema enllacem amb el vol de Qantas que ens durà cap Malàisia, on farem escala per arribar a Austràlia. Són 12 horetes de vol, que passen volant, jejeje... mai millor dit.Una estona domint, una estona despert fem via cap a Singapore.Ja som a Singapore. Caram quin aeroport!! per les fotos us en podeu fer la idea.Tenim dues hores també per agafar el proper vol, ara de JetStar que ens atansarà cap a Austràlia, ara són 9 hores i mitja més per dalt.

Cap a quarts de 6 del matí, del dilluns, 19 de juliol, trepitgem territori australià, estem a Darwin, encara no és el destí final. Ara toca espera hora i mitja fins agafar l'avió que ens portarà a Cairns, lloc on iniciem la singladura pel continent.

Ara si que hi som. Estem a Cairns.

Són les 9 del matí, horari local, mirem el rellotge i com que portem l'horari espanyol encara, ens adonem que fa 30 hores que vam sortir de Barcelona. Quina tirada, noi!!

El control de seguretat a l'arribada és exhaustiu, policies amb gossos ens envolten a tots plegats abans del controlde passaports. Els xuxos no paren d'olorar a tots el que hem arribat. Mentre estem esperant a les cintes l'equipatge també tenim un gos i la respectiva noia policia que xafardejen totes les maletes que surten. Al costat nostre un parell de nois, motxileros, sembla que desperten l'atenció del gos... si, si, a la seva motxilla hi ha alguna coseta que li ha fet gràcia a l'orellut. Pregunten si és seva la motxilla, ho comproven amb el tiquet d'equipatge i se'ls emporten.
Sembla que van en sèrio en aquest país.

Nosaltres agafem les maletes, i ens disposem a sortir. Abans un altre control, ara en pregunten si portem alguna cosa per declarar, diem que no, però com a tothom ens tornen a escanejar l'equipatge. Una noia ens pregunta si portem entrepans, li dic que si, un de xoriço encara queda per la motxilla. Me'l fa obrir i diu que ho havíem d'indicar a la tarja que vam omplir com a estrangers. Diu que és una mena de salami i que se l'ha de quedar, doncs, molt bé, tot per tu.